THE MAGAZINE

ימים של אהבה

ט"ו באב בפתח, וזו הזדמנות עבורנו להיות יצירתיים במיוחד. קולקציית הקינוחים שלנו ליום האהבה מבוססת על פירות קיציים שנמצאים עכשיו בשיא העונה שלהם, שגם אם אתם לא מאוהבים כרגע – הם בטח יגרמו לכם להיות
רעות ברנע

שווקי האוכל בפריז

שווקי אוכל הם תחנת חובה לכל צרפתי. בשווקים הרבים הפזורים בפריז אפשר למצוא את התוצרת הכי איכותית והכי טרייה, וגם לנשנש תוך כדי באחד מבתי הקפה הסמוכים או בפארק הקרוב.
רעות ברנע

קרואסון חמאה

כל השלבים להכנת קרואסון חמאה צרפתי קלאסי, מושלם לצד ספל קפה. המתכון לקרואסון כולל הוראות להכנת הבצק, תמונות, וסרטון מפורט של אריק קייזר.

הפטיסרי

הצרפתים לוקחים את הקינוחים שלהם ברצינות, ועל כן כוללים אותם תחת קטגוריה מיוחדת בשם "פטיסרי". איזה קינוחים קלאסיים היא כוללת, איזה קינוח אייקוני נוצר בטעות ואיך תרם מרסל פרוסט לפופולאריות של המדלן?

סודות הקונדיטוריה

עוגות, טארטים וטארטלטים מקושטים אולי נראים כמו עניין למקצוענים בלבד, אבל לקונדיטורים של מייזון קייזר יש כמה טיפים שיעשו את כל הסיפור הרבה יותר פשוט עבורכם.

סודות המאפייה

אין מה לפחד מאפייה, צריך רק להקפיד על הכללים: מהו הקמח המומלץ לאפיית לחם? כמה זמן צריך להתפיח לחם ומה שומר הכי טוב על חיי המדף שלו? האופה הראשי של מייזון קייזר בישראל, חולק איתנו סודות מהמאפייה ששמורים רק לאנשי מקצוע.

הכל על מחמצת

מהי בכלל אותה המחמצת שכולם מדברים עליה? איך החזיר אריק קייזר את המחמצת לעולם הקולינריה? ומה הקשר בין מי שאוכל קרואסון של קייזר בתל אביב למי שנוגס בבגט של קייזר בפריז? אל תחמיצו!

חומרי גלם

הכירו את חומרי הגלם של המטבח הצרפתי שאהוד כל כך בעולם. באילו מנות קלאסיות משתמשים בהם? ולמה הם כך כל בריאים ורזים?

המלכה של העוגות - סנט הונורה

סנט הונורה היא העוגה הכי חגיגית מבין הקינוחים הצרפתיים. היא יפהפייה, טעימה בצורה קיצונית ומאחוריה היסטוריה ארוכת שנים. וגם – לא באמת צריך להיות שפים כדי להכין אותה

הלחמים בצרפת

למה לצרפתים יש 45 חוקים (כן, חוקים) שמסדירים את מקצוע האפיה? איך נולד לחם הבגט האהוב? ומי הבולנז'ר שמספק לחם לאליזה? מדוע כבש הבגט את לבבות הצרפתים ושאר העולם במהירות כה רבה ואילו סוגים אחרים של לחמים פופולאריים בצרפת? הכל על תרבות הלחם הצרפתית.